Recenze a hodnocení

Nikola Špačková Zrće 3.7.2019 12:52

Jet na Zrće byl asi nejlepší nápad, který jsme mohli jako třída mít. Přestože nejsem žádný party člověk, každý den jste mě mohli vidět rozjíždět to v Papaye až dlouho do ranních hodin. Novalja i Zrće působí skvěle, i když je to party město, všude je čisto. Party boat a odpoledních party jsme se s kamarádkama neúčastnily, protože jsme chtěly odpoledne volný pro nás, ale slyšely jsme samý pozitivní ohlasy. Grilování bylo taky supr, nakonec jsem to jídlo ani nemohla dojíst. Jinak program od party kýbl skvělej! Naše náramky nás protáhly dovnitř do Papayi vždycky, i když byl vstup jednou zrovna placenej. Do NOA jsme teda nešly večer ani jednou, od nějakých tak 23 hodin už bylo placený a náramky nás tam nedostaly. Co jsem ale viděla z venku, vypadalo to tam taky supr.



Pravděpodobně jediné, co se mi nelíbilo, byla ta šíleně dlouhá cesta autobusem, ale s tím se už holt musí počítat. Taky jsme první den čekali na shuttle bus na zastávce Moon Rocks, který nakonec nepřijel vůbec, takže jsme si na cestu tam museli brát taxíka. To samý na cestě zpátky, protože jsme vůbec netušili, odkud shuttle bus směr Novalja odjíždí. Takže se nám to trošku prodražilo, každopádně nic hroznýho, jela nás parta, takže ty obě cesty vyšly maximálně na 120,- Kč. Další dny už jsme jezdili trasou zezdola.

Oskar Zrće 2.7.2019 21:48

No musím uznat, bylo to fakt úžasný. Jak se dalo očekávat, tak se vytvořily skupinky, a jedna skupinka chodila po všech party a pořádně si to užila, a jela by za týden znova. :D zbytek byl víc v klidu a užili jsme si jak nějaký ty party ale i moře a bazén. Je fakt pecka mít za tuhle cenu přístup k bazénu, a ještě k tomu vstup na party loď daleko levnější. Party loď musím i přesto jak jsem po ní skončil vřele doporučit. Skoky do vody jsou top! Příští rok pojedem nejspíš zase :D

Nikol Knesplová Zrće 28.6.2019 20:02

Až na drobné organizační problémy na začátku jsme si zájezd moc užili. Všechny aktivity byly dobrovolné, a tak si mohl každý užívat dovolenou podle svých představ. Nejlepší byla party boat, na kterou doporučuji jít všem, kteří mají rádi párty. Samozřejmě jsme se nebavili jen v naší skupince a poznali jiné lidi, což byl nejlepší nápad.

Zájezd doporučuji a budu na něj ještě dlouho vzpomínat.

Lucie Zrće 28.6.2019 18:54

Zájezd byl naprosto super, moc jsem si to užila. Bazén u Moon Rocks se skvěle hodí při čekání na check-in i při čekání na autobus. Ubytování je v poměru s cenou skvělé, ale může mít své mouchy - my jsme měli špinavou sprchu, uvnitř byla velmi velká vrstva černé plísně, ostatní ubytovaní v dalších apartmánech v "našem domě" měli vše bez problémů. Party loď je naprosto skvělý zážitek, nejlepší na lodi bylo koupání a skákání do moře. Pláž Zrce je pěkná, různé slevy a poukázky od Party kýblu přijdou vhod. Novalja je pěkné město, velký výběr cenově dostupných restaurací, supermarketů, pekáren a stánků se suvenýry. Zájezd hodnotím jako kladný a určitě doporučuji, cena je super!

Kačka Zrće 28.6.2019 14:49

Legendární party! Nedá se to popsat! To musíš zažít. Super průvodci, městečko Novalja je nádherné a moře čisté. Až na organizaci v Check-in, kde jsme museli v hrozném horku čekat než na nás dojde řada na ubytování, to bylo super! Tolik vzpomínek a zážitku, nedá se to popsat, musíš jet!

David Zrće 28.6.2019 12:43

Organizace byla dobrá, vše bylo dopředu zařízené, tak jak bylo uváděno.

Veronika Vaculíková Zrće 27.6.2019 10:22

Párty kýbl za mě jednoznačně nejlepší dovolená se spolužáky, všichni jsme si to užili naplno, akorat to moc rychle uteklo. Nejlepší zážitek byla party boat :)

Marie Zrće 26.6.2019 15:16

Nejlepších 5 dni v mém životě, spousta srandy a skvělých zážitku. Lépe jsme se rozloučit se střední nemohli. Určitě to zopakujeme

Viktorie Dočekalová Zrće 25.6.2019 16:21

Zájezd byl fakt naprosto perfektní, užila jsem si to na 150% ze 100%. Skvělá parta lidí, se kterými jsem se hned seznámila a trávila jsem tam s nima čas. Všechno hned při ruce a příští rok jedu určitě znova! ❤️ Děkuji @partykybl za možnost sem jet a takhle si to užít!

Vít Kounický Zrće 25.6.2019 14:45

Za mě to byla nejlepší dovolená co jsem kdy byl. to že si tu lidi stěžují na vedro a fronty a ceny tomu se směji kdo by čekal že na pláži u moře bude v červnu teplo ? jako to nechápu a ceny jsou sice vysoké ale to si taky mohl čekat jestli ti to vadí mohl sis vzít kelímek a pít třeba ze záchodu . Jediné co bylo takovým malým záporem byla cesta řidič nebyl nic moc příjemný ale dalo se to přežít. Fronty ? jako vážně vždyť je to v TOP 10 klubech světa tak neasi bude tam prázdno jestli ti vadí vedro fronty a ceny tak si di do vesnický hospody která je z kamene je tam vlhko nikdo tam ani nepáchne a máš pivko za 25,-.

a náhodou ty ,,kočky který dělaly papíry ´´ tak bych tě chtěl vidět na jejich místech nějak se nestresovali a zbytečně nevyváděly když je půlka bé zrovna střízlivých lidí na slovo poslouchala :D sorry za sloh ale takový ehm .. fakt nechápu …

Ann Zrće 25.6.2019 10:08

Já a celá moje parta z Pardubic i přes pár problémů jsme si to užily na maximum! Příští rok jedeme určitě znova! ☺️ A nejlepší okamžik? To se nedá říct.. Celá ta “dovolená” byla nejlepší ze všech❤️

Michaela Ledvinová Zrće 24.6.2019 12:54

Skvělý přístup, perfektní program!

Tomáš Bláha Zrće 25.6.2018 12:08

Chtěl bych Pártykýblu za tyhle 4 neuvěřitelný dny hrozně poděkovat.. bylo to úžasný.. teplo, party, alkohol, holky kam se podíváš, všechno skvěle zařízený (snad až na to počasí poslední den, to jste moc nevychytali :D), průvodci a průvodkyně byli prostě boží, kalej s vámi do ranních hodin, kdykoliv něco potřebujete nebo se vám něco stane, hned se ochotně nabídnou a pomůžou, už teď se těšim na příští rok až pojedu znovu, protože lepší párty nezažijete nikde jinde. JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC !!!

Přidat vlastní recenzi



Přiložit fotografie ze zájezdu (max. 5 nejlepších)